Kino4ua.com
R

Майстер тай-цзи

Рік:
Ор. назва:
Man of Tai Chi
Країна:
США, Китай, Гонконг
Режисер:
Кіану Рівз
Тривалість:
01:45:16
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Герой історії - молодий, але дуже амбітний пекінський юнак. Він намагається заробити на життя, працюючи звичайним кур'єром. Кожен день, після роботи, хлопець перетворюється в сильного, талановитого майстра бойових мистецтв, в зірку тай-цзи. Він щовечора відточував свої навички та здібності. Одного разу до столиці прибуває відомий злочинець, який переховувався від гонконзьких правоохоронних органів. У столиці Китаю панують безлад і плутанина: свої темні справи провертають шахраї і кримінальні особистості. І саме в цьому місті злочинець що втік, вирішує відкрити нелегальний бійцівський клуб. Тут за великі гроші повинні будуть проходити бої без правил.
Молодий кур'єр, який сильно потребував грошей, теж потрапив в цей клуб. Але чи зможе він не загрузнути в цьому світі криміналу? Чи зуміє герой зберегти свою чистоту і добропорядність? ©Kino4ua Майстер тай-цзи 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?