Kino4ua.com
R

Ворог

Рік:
Ор. назва:
Enemy
Країна:
США
Режисер:
Дені Вільнев
Тривалість:
01:30:52
Переклад:
Українська мова Омікрон | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Головний герой детективного трилера "Ворог" - молодий викладач історії в університеті, Адам Бел, переживає складний період життя після розлучення з дружиною. Поборов депресію він почав налагоджувати своє життя і зустрічатися з милою дівчиною Мері. Одного разу Адам бере в відеопрокаті касету з невідомим кінофільмом і якось вночі дивиться фільм. Картина ніяк не вразила хлопця, але один з акторів, який зіграв роль у фільмі, дуже зацікавив Адама, так як є його точною копією.

Заінтригований наявністю близнюка з точно такою ж зовнішністю і голосом, Адам починає вести пошуки хлопця. Незабаром Адам дізнається, що двійника звуть Ентоні Клер, він одружений і живе в одному місті разом з ним. Ось тільки хлопець і його дружина зовсім не бажають знати нав'язливого хлопця, вважаючи його психом. Але хто ж цей загадковий близнюк - друг чи ворог? ©Kino4ua Ворог 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?