Kino4ua.com
R

Під шкірою / Опинись у моїй шкірі

Рік:
Ор. назва:
Under the Skin
Країна:
США, Великобританія, Швейцарія
Режисер:
Джонатан Ґлейзер
Тривалість:
01:48:16
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Фільм знятий за мотивами фантастичного оповідання Мішеля Фейбера. Чарівна та сексуальна брюнетка Лора щодня роз'їжджає на своєму зношеному авто по автостраді Единбург - Глазго, підбираючи, в основному, сильних і потужних чоловіків, які подорожують автостопом. Опинившись в машині красуні, бідолахи і не підозрюють, що їм доведеться пережити. Заманюючи кожного свого клієнта в затишне містечко, героїня влаштовує для нього стриптиз, а далі відбувається щось незвичне і неймовірне: красуня паралізує свою жертву і починає розрізати її на частини. Порізану на шматки жертву вона відправляє в якості провізії на свою рідну планету, звідки вона і прилетіла спеціально для цієї мети, оскільки на її планеті людське м'ясо є досить дефіцитним делікатесом. Але, через певний час, Лора починає відчувати симпатію до землян і їх світу і починає цуратися свого справжнього вигляду.
Чи зможе інопланетна гостя остаточно трансформуватися в людину? ©Kino4ua Під шкірою / Опинись у моїй шкірі 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?