Kino4ua.com
R

Червоний кут

Рік:
Ор. назва:
Red Corner
Країна:
США
Режисер:
Джон Евнет
Тривалість:
02:02:15
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый (Украинский)
Здавалося б, що може перешкодити талановитому бізнесменові Джеку Муру насолоджуватися успіхом, знайденим завдяки укладенню вигідного контракту в Китаї. Але ні, доля приготувала для головного героя справжній удар - після ночі пристрасті з однієї гарною персоною, містера Мура починають звинувачувати в її подальшому звірячому вбивстві. Кінець кар'єрі, всі партнери від нього відвернулися, і тепер уже ніщо не вказує на те, що в подальшому Джека не чекають чергові неприємності.
На захист обвинуваченого суд призначає амбітну дівчину-адвоката, яка єдина може довести невинність Джека. Спочатку дівчина сумнівається в промовах іноземця, але, чим більше вона занурюється у вир пригод американця, тим більше починає переконуватися в тому, що його підставили. Відтепер не тільки життя підзахисного, а й доля всієї судової системи рідної країни знаходиться під загрозою. ©Kino4ua Червоний кут 1997 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?