Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Без меж / Області темряви (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Limitless
Країна:
США
Режисер:
Марк Веб, Дуґлас Арніокоскі, Джошуа Батлер
Тривалість:
00:45:00
Переклад:
Українська мова Керманичі | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - BaibaKo
У житті Брайана не було нічого примітного, кожен його день нагадував попередній: робота - дім - робота. Однак все змінилося, коли він зустрів свого родича, і той запропонував спробувати таблетки, виготовлені згідно з останніми науковими розробками. Завдання таких пігулок - розвинути якості і фізичні можливості людини до межі, зробити організм надзвичайно витривалим і енергійним. З цього моменту герой серіалу «Області темряви» став людиною з дивовижними здібностями. Йому вдалося згадати всі книги, фільми і слова, які він коли-небудь чув. Мозок Брайана став працювати максимально ефективно і перед тим, як прийняти рішення, видавав цілу сотню можливих варіантів.
Однак незабаром радість від прийому таблеток змінюється занепокоєнням і тривогою. Прийшовши до свого родича за новою порцією, Брайан виявив його вбитим, а потім дізнався, що уряд стежить за всіма людьми, які приймають енергетичні пігулки. Чоловік намагається на час відійти в сторону, але поступово усвідомлює, що це неможливо, адже кожен його крок контролюється. Тому герой починає співпрацювати з агентом служби безпеки країни - він надає свої знання в обмін на захист. Паралельно на зв'язок з чоловіком виходять інші люди, які хочуть використовувати його здатності в своїх цілях. Брайан вже і сам не радий несподіваним змінам у своєму житті, але відмовитися від чергової дози таблеток він вже не в силах ... ©Kino4ua Без меж / Області темряви (1 сезон) 2015 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?