Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG

Ну, постривай! (1 сезон, випуски 1-16)

Рік:
Ор. назва:
Ну погоди!
Країна:
СРСР
Категорія:
Режисер:
Вячеслав Котьоночкін, Володимир Тарасов, Олексій Котьоночкін
Тривалість:
00:09:54
Переклад:
Очікується
Скарга

З'явившись вперше на екранах радянських телеглядачів, мультсеріал «Ну, постривай!» став одним з найпопулярніших і затребуваних. Режисер Геннадій Сокольський, який зняв «нульовий» епізод, заклав основну концепцію проекту на довгі роки.

Надалі змінювалися сюжетні лінії, графічна складова, гумор, зовнішній вигляд як центральних, так і другорядних персонажів і навіть їх вік, однак головна ідея залишилася незмінною. У кожній серії глядачеві пропонується поспостерігати за тим, як вовк намагається знайти і зловити зайця, але кожен раз зазнає поразки. В результаті заєць постійно виявляється переможцем, а вовк, що розуміє своє становище, але не відчуває відчаю, говорить свою коронну фразу, завдяки якій глядач отримує впевненість в тому, що їх протистояння ще не закінчилося.

Незважаючи на ворожнечу між собою, вовк, представлений як хуліган і вандал, що руйнує виставки, глумиться над усіма і смітить прямо на вулицях, іноді, об'єднавшись з зайцем, здійснює добрі вчинки.

Дивіться серії мультсеріалу на нашому сайті в режимі онлайн і ви зможете зануритися в вічне протистояння двох антропоморфних істот. ©Kino4ua Ну, постривай! (1 сезон, випуски 1-16) 1969-2006 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.6
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Антон
    Антон
    22 березня 2021 20:53
    + 0 -
    Коли буде мультсеріал Ну, постривай з назвою Начувайся? І коли будуть 17-20 серії?