Kino4ua.com
R

Відпадний препод

Рік:
Ор. назва:
Fack ju Göhte
Країна:
Німеччина
Режисер:
Бора Даґтекін
Тривалість:
01:57:08
Переклад:
Українська мова Новий канал | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Лицензия
Зеки Мюллер був звичайним злочинцем. Але в один прекрасний день щось пішло не так. Так він потрапив за грати, при цьому викравши велику суму грошей. Украдене він передав своїй подружці легкої поведінки, яка добре сховала ці кошти. Через 13 місяців Зеки залишає в'язницю. Радісний і зі щасливою посмішкою він відправляється купити собі пива і зустрітися з тією самою подружкою, щоб забрати назад викрадені гроші. Як виявилося, вони були зариті на місці будівництва нової школи. Але хто б міг подумати, що на самої схованці зведуть спортзал? Недовго думаючи, Зеки відправляється в цю школу, щоб влаштуватися працювати завгоспом. Замість цього герой стає вчителем на заміну. Це його теж влаштовує. Тепер Зеки носить окуляри, приховує татуювання під сорочкою і наводить жах на всіх школярів. Йому і дають самий проблемний клас, 10-Б, який всі вчителі обходять стороною. Йому належить знайти підхід до некерованих учнів, а разом з цим дістатися до заповітних грошиків. ©Kino4ua Відпадний препод 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?