Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Сила кохання Феріхи (1, 2, 3 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Adini Feriha Koydum
Країна:
Туреччина
Категорія:
Режисер:
Бариш Йош, Мерві Гіргін, Толга Кутлуай
Тривалість:
01:29:32
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний багатоголосий
Головна героїня турецького серіалу «Сила кохання Феріхи» ніколи не знала, що таке щастя. Разом зі своїми родичами, дівчині доводиться щодня працювати на благо багатьох людей. Красуня, збирається продовжувати свій рід і теж стане керуючої в апартаментах, де буде відчувати себе в якості прислуги. Щодня, їй доводиться стикатися з купою проблем, переживати не найкращі моменти, і все це заради копійок, щоб утримувати сім'ю. Нехай, в серіалі вона мріяла про славу і повагу, але нічого цього доля не подарувала дівчині, тому вона змушена принижуватися в рядах собі подібних.

Для початку, красуня намагається вивчитися. Тут же, розповідається про перспективи подальшого навчання, адже великих грошей на освіту їй не вдається знайти. Батьки ставляться до дочки, як до обраної, проте їм не подобається, що донечка порушує традиції і намагається виступати в ролі іншої. Зехра - мама героїні, завжди підтримувала її, і зовсім не важливо, що батько виступає противником подальшої долі.

Феріха, з легкістю вступає до університету, після чого її життя поліпшується. Вже там, вона починає приховувати від громадськості, ким є насправді, з якої родини, оскільки це призведе до ганьби і несправедливого фіналу. Що стосується однокурсників, вони не збираються потикати дівчині, яка походить з роду прислуг. Зустріч з красивим Еміром в черговий раз змусить героїню замислитися, ким вона мріє стати вже завтра. Сарафогл очікував відчути запах і почути голос своєї коханий, однак йому доведеться боротися за щастя і страждати. Зруйнувати стереотипи і впоратися з усіма перепонами вдасться виключно разом, якщо герої знайдуть щастя і стануть сім'єю. ©Kino4ua Сила кохання Феріхи (1, 2, 3 сезон) 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?