Kino4ua.com
PG

Лелеки

Рік:
Ор. назва:
Storks
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Ніколас Столер, Даґ Світленд
Тривалість:
01:26:57
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Профессиональный (полное дублирование) Лицензия
Серед лелек ходять чутки, що в далекому минулому їх предки доставляли дітей сім'ям, які давно мріяли про дитину. Але зараз машина з виробництва дітей вже не використовується, так як люди самі навчилися справлятися з цим завданням. А що ж залишилося лелекам? Тепер вони - кур'єри, які трудяться на благо масштабного інтернет-магазину, що продає тисячі товарів. Лелекам необхідно якомога швидше доставляти покупцям товар, щоб підтримувати капіталістичну машину. Один з найуспішніших кур'єрів - Джуніор. Головний герой повністю поглинений своєю роботою. Але сидіти все життя на цій посаді він не має наміру. Лелека береться за виконання максимальної кількості замовлень, щоб начальство дало йому підвищення. Хто ж знав, що саме Джуніор випадково активує машину, що виробляє дітей. Буквально один рух героя призвів до того, що на світ з'явилася дівчинка. Якщо хтось дізнається про малятку, Джуніор моментально буде звільнений. Лелека розуміє, що єдиний спосіб врятувати кар'єру - це знайти сім'ю для дитини. Але як це зробити, Джуніор не має уявлення, адже він ніколи не займався доставкою дітей і не знає, як з ними поводитися. ©Kino4ua Лелеки 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.8
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?