Kino4ua.com
PG-13

Робокоп 3

Рік:
Ор. назва:
RoboCop 3
Країна:
США
Режисер:
Фред Деккер
Тривалість:
01:44:50
Переклад:
Українська мова 2+2
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
У сюжеті фантастичного бойовика "Робокоп 3" могутня корпорація ВСР укладає договір з японською компанією на будівництво нового міста майбутнього під назвою Дельта Сіті. Однак, для будівництва нового міста на місці Детройта необхідно перевезти всіх жителів. Компанія ВСР створює тимчасові поселення за межею міста, але насправді позбавляється від небажаних перешкод.

Багато жителів міста збунтувалися, вони створюють опір. В цей же час Робокоп змушений захищати інтереси корпорації ВСР, але людський мозок Алекса Мерфі дає йому інші установки. Після загибелі подруги і напарника: поліцейського Льюїс, Робокоп порушує правила корпорації і стає на захист не в чому не винних людей, яким уготоване знищення. ©Kino4ua Робокоп 3 1992 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?