Kino4ua.com
FullHD 1080p
CCR

Чорне Дзеркало (1 - 6 Cезон)

Рік:
Ор. назва:
Black Mirror
Країна:
США
Режисер:
Отто Батурст, Еврос Лін, Браян Велш
Тривалість:
00:43:54
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | ТРК Україна(s1-2); MelodicVoiceStudio(s3-4); Dniprofilm(s5) / CC
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
Технології гігантськими кроками демонструють розвиток прогресу. Життя сучасної людини обплутана різними пристроями. Люди не встигли усвідомити, що відбувається, як технології вже всебічно впливають на сьогодення людства. Вже практично повсюдно плазмові телевізори, смартфони, монітори комп'ютери - і це «чорне дзеркало» символізує існування розумних на землі в 21 столітті. Тепер «google» і «apple» - як щось непорушне і святе, чому майже схиляються. А соцмережі знають про особу більше, ніж близькі родичі. До будь-якої інформації світу тепер є доступ у кожного, але ж мозок не здатний сприйняти більш n-ного і зовсім невеликої кількості символів з твіттер-повідомлення. Фільм являє три епізоди, в яких сатирично зображена параноїдальна залежність людей від гаджетів і технологій. ©Kino4ua Чорне Дзеркало (1 - 6 Cезон) 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb8.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?