Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Темні води

Рік:
Ор. назва:
Dark Waters
Країна:
США
Режисер:
Тодд Гейнс
Тривалість:
02:07:03
Переклад:
Українська мова Інтер | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Любительский (многоголосый закадровый) AlphaProject
Художній фільм «Темні води» заснований на реальній історії і розповідає про протистояння адвоката Роберта Білотта найбільшої американської хімічної компанії «DuPont», яке тривало близько двадцяти років. Будучи найкращим юристом в області охорони навколишнього середовища в штаті Огайо, Роберт погоджується допомогти простому фермеру, худоба якого вимерла через отруєної річкової води яка містить неприпустиму кількість хімікатів, що скидається компанією «DuPont». Розслідування Роберта призводить до шокуючих фактів про свідоме отруєння місцевих жителів, яке триває ось уже сорок років, що спонукає його розпочати багаторічну війну з компанією. ©Kino4ua Темні води 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.6
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?