Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Штепсель одружує Тарапуньку

Рік:
Ор. назва:
Країна:
СРСР
Категорія:
Режисер:
Юхим Березін
Тривалість:
01:14:44
Переклад:
Українська мова Оригінал
Переклад:
Російською - Не требуется
Скарга

Регулювальник Тарапунька познайомився з Галею ще в час війни. Про свою любов до милої дівчини з рідким і незвичайним прізвищем - Сум'яття - він повідав єдиному другу Штепселю. Надмірна боязкість перешкодила Тарапунькє пояснитися з Галею. Коли кінчилась війна, Галя приїхала до Києва, щоб взяти участь в олімпіаді самодіяльності. Тарапунька знов побачив улюблену дівчину, але випадок знову перешкодив пояснитися закоханим. Прийнявши дотепних хлопців за естрадних артистів, жюрі включає їх виступ в перший концерт. Штепсель береться влаштувати одруження друга, але його спроба терпить невдачу, а концерт закінчується провалом. ©Kino4ua Штепсель одружує Тарапуньку 1957 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.5
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?