Kino4ua.com
PG-13

Обшрекатися від переляку

Рік:
Ор. назва:
Scared Shrekless
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джері Троусдейл, Реман Х'юі
Тривалість:
00:21:03
Переклад:
Українська мова Postmodern | Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Студія DREAM WORKS в черговий раз порадувала своїх відданих глядачів новим мультфільмом про зеленого огра "Обшрекатися від переляку" (Scared Shrekless). Ця короткометражна картина не залишить вас байдужим до нових пригод Шрека та його друзів. Хелловін - свято самих огрів і тому все сімейство Шрека - королі цього дня! З самого ранку Фіона, Шрек та їх дітки лякають простих людей. Щоб веселощі вдалися на славу, старі друзі напередодні дня всіх святих вирішують влаштувати марафон по розповідання найстрашніших байок. У напівзруйнованому замку вони до ранку будуть розповідати жахливі історії, поки всі не злякаються і не підуть, а тільки найсміливіший залишиться. В основі цієї стрічки лежить пародія на голлівудські фільми жахів, тільки вдосконалена під дитячу аудиторію. Кожен герой розповість свою страшну історію, де дорослий глядач дізнається прототип американських культових фільмів жахів, а діти просто з великим задоволенням поринуть у світ свята. Як завжди кумедні і що постійно перебивають один одного Осел і Кіт повідають свої версії однієї і тієї ж історії, а Печенюшка налякає своєю сагою про «Нареченого Франкенштейна». Але саму захоплюючу байку всі чекають від Шрека ... Так хто ж таки не злякається і протримається до кінця? ©Kino4ua Обшрекатися від переляку 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Лілія
    Лілія
    17 квітня 2022 12:44
    + +1 -
    добрий день чому б не зробити дітей Шрека ще дорослішими а так такі усі мультики дуже класні хто не Шрек 2 Шрек третій Шрек назавжди Шрек вечір і цей мультик давно не дивився раджу до перегляду і доречі страх Шрека це коли у його дітей день народження то це його страх чи він нічого не боїться heart_eyes