Kino4ua.com
HD 720p
G

Фантазія

Рік:
Ор. назва:
Fantasia
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Джеймс Алґер, Самуель Армстронґ
Тривалість:
02:04:27
Переклад:
Українська мова Одноголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Музичний мультфільм студії Уолт Дісней - "Фантазія" дуже сильно відрізняється від звичайних мультфільмів, до яких звик глядач. Мультфільм являє собою збірник з семи історій, що відбуваються на екрані під класичні твори всесвітньо відомих композиторів, виконані Філадельфійським оркестром під керівництвом диригента Леопольда Стоковського.

Глядач може побачити самі незвичайні, красиві, різнокольорові образи і фантазії, які пробуджує прослуховування музичних творів. Одна історія змінюється іншою, переносячи глядача у дивовижний світ звуків і образів, дозволяючи здійснити подорож в минуле і майбутнє, в казковий світ чарівних істот. ©Kino4ua Фантазія 1940 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
0+
IMDb7.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?