Kino4ua.com
R

Робоцип (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Robot Chicken
Країна:
США
Режисер:
Сет Грін, Меттью Сенрайч, Майк Фасоло
Тривалість:
00:11:48
Переклад:
Українська мова QTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Goblin
Безумовно, перебуваючи один на один зі своїм «Я», абсолютно кожен персонаж втілював в собі силу і міць добра, але коли вони почали жити разом, все пішло по іншому, більш сумному сценарію. На одному цьому експерименті божевільний учений не зупинився. Він перетворив звичайного маленького курчатка в справжню роботехніку. Нерозумний геній замість лівого ока поставив безпорадною пташці лазер червоного кольору, замість лап вставив йому дуже незрозумілий механізм, а крила металевими кліщами. По правді кажучи, треба було морально підготуватися, щоб поглянути на таку наукову творчість. До всього іншого, головний персонаж Робоцип робить не зовсім-то вже й добрі вчинки ... всі його дії дуже капосні і огидні ... ©Kino4ua Робоцип (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 сезон) 2005 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?