Kino4ua.com
PG

Кішки проти собак: Помста Кітті Галор

Рік:
Ор. назва:
Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore
Країна:
США
Режисер:
Бред Пейтон
Тривалість:
01:22:20
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Російською - Дублированный
Протистояння чотириногих друзів людини триває в пригодницькому фільмі для всієї родини «Кішки проти собак: Помста Кітті Галор». На цей раз собаки і коти змушені відкласти в сторону свій конфлікт і об'єднати зусилля для боротьби з божевільною і підступної кішкою Кітті Галор, яка має намір захопити весь світ в свої крихітні лапки.

Для боротьби з терористкою на справу відправляється поліцейський пес Дікс разом з агентами Головного собачого управління. Ось тільки Діксі, який працював разом з напарником людиною, ще належить навчитися всім необхідним шпигунським навичкам, а також роботі з електронними гаджетами. ©Kino4ua Кішки проти собак: Помста Кітті Галор 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?