Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Сонячні протилежності / Нетутешні (1 - 4 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Solar Opposites
Країна:
США
Режисер:
Майк Мак-Махан, Джастін Ройланд
Тривалість:
00:22:54
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | simpsonsua.tv, AdrianZP. DniproFilm
Переклад:
Російською - Оригінал
«Сонячні протилежності» - зарубіжний мультсеріал, що оповідає про неймовірні пригоди групи інопланетних жителів, які зіткнулися з серйозною для них проблемою. Основні дії серіалу обертаються навколо чотирьох інопланетян, які потрапили в скрутне становище. Справа в тому, що вони опинилися на планеті людей не з власної волі. Перебуваючи на інопланетному кораблі, вони потрапили в ситуацію, яка змусила героїв зробити раптову посадку на планету людей.

Спочатку життя мирного населення чужої і не знайомої їм планети здавалося легкої, але насправді ситуація обернулася іншою стороною. Справа в тому, що звичайні речі, з якими люди стикаються, кожен день для інопланетян виявилися справжнім випробуванням. Спочатку герої серіалу намагалися маскуватися під людей, тому як їм ніяк не впоратися без їх допомоги. Крім цього вони намагалися робити всі ті речі, які люди виконують щодня. Але чим далі заходила ситуація, тим складніше героям серіалу було приховувати свою справжню сутність. ©Kino4ua Сонячні протилежності / Нетутешні (1 - 4 Сезон) 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?