Kino4ua.com
PG-13

Мама

Рік:
Ор. назва:
Mama
Країна:
Канада, Іспанія
Режисер:
Андрес Мускетті
Тривалість:
01:40:06
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
У покинутій хатині, розташованої в самій гущавині лісу, виявляються дві дівчинки. З'ясовується, що знайдені провели в цих містах п'ять років, практично повністю здичавівши. Весь цей час вони не контактували з іншими людьми і виробили звички, властиві тваринам.

Співробітники соціальної служби, детально дізнавшись про те, ким дівчинки є, дізнаються, що ті виявилися сиротами. Однак представникам служби вдається знайти їх родичів, молоду подружню пару. Родичі дівчаток, відчуваючи співчуття до дітей, дають свою згоду забрати їх і зайнятися вихованням. Зробивши це, вони розуміють, що тепер потрібно якимось чином спробувати соціалізувати дівчаток і адаптувати їх до умов життя сучасного світу. Однак вони навіть і не здогадуються, що це не головна їх проблема. За час, проведений в лісі, дівчинки придбали психічні розлади і тепер постійно говорять про свою маму, яка нібито їх відвідує.

Незабаром головні герої фільму дізнаються, що істота, яку дівчинки називають мамою, дійсно існує і представляє смертельну небезпеку для всіх, хто виявляється поруч з ними. Чим закінчиться ця похмура історія?... ©Kino4ua Мама 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.2
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?