Kino4ua.com
R

Упіймай шахрайку, якщо зможеш

Рік:
Ор. назва:
Identity Thief
Країна:
США
Режисер:
Сет Ґордон
Тривалість:
01:51:27
Переклад:
Українська мова НЛО TV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Не пощастило в житті герою комедійного фільму - молодому фінансисту з Колорадо Сенді Патерсону і не тому, що батьки назвали його жіночим ім'ям на честь урагану, а тому, що він зіткнувся з справжнісіньким шахрайством. В один прекрасний день Сенді виявляє, що не може ні зняти готівку, ні розплатитися своєю кредитною карткою.

До того ж хтось робить покупки в штаті Флорида за допомогою грошей з рахунку Сенді. У поліції Сенді показують фото професійної шахрайки Діани, яка витрачає його гроші. Розлючений молодик вирішує самостійно зловити товстуху і передати в руки поліції, для чого вирушає до Флориди. Але зловити шахрайку не так просто, як здавалося на перший погляд. ©Kino4ua Упіймай шахрайку, якщо зможеш 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.7
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?