Kino4ua.com
HD 720p
PG-13

Полтергейст 3

Рік:
Ор. назва:
Poltergeist III
Країна:
США
Режисер:
Ґарі Шерман
Тривалість:
01:37:34
Переклад:
Українська мова Двоголосий закадровий | 1+1
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Минуле наполегливо переслідує головну героїню, намагаючись стягнути данину за минулі невдачі. Батьки прагнуть врятувати єдину дочку Керол, відправляючи дитину до родичів, які проживають в Чикаго. Сімейство Гарднерів мешкає в одній з квартир хмарочоса посеред міста, але навіть там привиди не бажають відпускати намічену жертву. У погоню за Керол відправляється проповідник, якому не вдалося здійснити задумане раніше. Тепер він планує вписати в список своїх жертв дядька і тітку головної героїні, у яких вже є своя дочка.
Спочатку родичі із задоволенням приймають у себе нещасну дівчинку, намагаючись любов'ю загладити суворі душевні травми, але сама нещасна розуміє - за нею прийде смерть для всіх рідних і близьких людей, які її оточують. Їй потрібно раз і назавжди розібратися з містичними проблемами, які не дають їй спокою вже досить тривалий час. ©Kino4ua Полтергейст 3 1988 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb4.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?