Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Марс (1, 2 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Mars
Країна:
США
Режисер:
Еверардо Ґоут
Тривалість:
00:47:54
Переклад:
Українська мова National Geographic | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - HDRezka, Дубляж
У 2033 році нога людини вперше торкнулася поверхні Марса. Те, про що раніше можна було тільки мріяти, стало можливим завдяки об'єднанню світових космічних агентств в IMSF, яке фінансувало пілотований політ шести астронавтів на червону планету, для створення довготривалої людської колонії. Незважаючи на труднощі, які чекали на екіпаж відразу після входу корабля в марсіанську атмосферу, і суттєве відхилення від точки посадки, членам експедиції вдається заснувати місто «Олімп» з функціонуючою системою життєзабезпечення. І тепер перед колоністами постає нове завдання - з'ясувати, чи є на Марсі життя ... ©Kino4ua Марс (1, 2 сезон) 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
1 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?