Kino4ua.com
G

За дев'ятьма морями / За далекими морями

Рік:
Ор. назва:
Resan till Fjäderkungens Rike
Країна:
Данія, Швеція
Категорія:
Режисер:
Есбен Тофт Якобсен
Тривалість:
01:18:25
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Профессиональный (многоголосый закадровый) Украинский
В чудовому мальовничому мультфільмі розповідається історія Йохана - маленького зайченятко, який втратив свою маму і пішов її шукати. У довгих мандрах він приходить в Царство Короля Пера. З цих місць ще ніхто не повертався. Йохану належить тепер подбати не тільки про своє спасіння і спасіння своєї мами, але і допомогти жителям королівства позбутися зла. Однак Йохан ще занадто молодий і йому важко осягнути всі тонкощі життя, а вже грати за її правилами тим більше не по плечу. Але Йохан все одно не здається і йде до своєї мети. ©Kino4ua За дев'ятьма морями / За далекими морями 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?