Kino4ua.com
R

Іп Мен 2

Рік:
Ор. назва:
Yip Man 2 / Ip Man 2
Країна:
Гонконг, Китай
Режисер:
Вілсон Іп
Тривалість:
01:47:49
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый
Дії біографічного бойовика "Іп Ман 2" відбуваються після Другої Світової війни в Гонконзі. Минуло чотири роки після закінчення війни, але ситуація в Китаї не налагодилася, народ продовжує залишатися бідним і голодувати. В цей період часу заможні британці активно заселяють Гонконг, експлуатують злиденне населення і встановлюють свої правила. Важко довелося Іп Ману адже він відкрив свою школу бойових мистецтв Він Чун і першим починає викладати ушу.

Однак, спочатку йому потрібно завоювати повагу представників інших шкіл східних єдиноборств, щоб уникнути непотрібних неприємностей. Відносини Іп Ман з представником асоціації шкіл майстром стилю Хун Гар - Хун Чун Намом, спочатку не склалися так, як Ху Чуну він не сподобався першого погляду, але потім вони стали хорошими друзями і боролися проти британських боксерів, що висміюють східні єдиноборства. ©Kino4ua Іп Мен 2 2010 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?