Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Іп Мен

Рік:
Ор. назва:
Yip Man / Ip Man
Країна:
Гонконг, Китай
Режисер:
Вілсон Іп
Тривалість:
01:46:21
Переклад:
Українська мова Цікава Ідея | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Чоловік на ім'я Іп Ман проживає в Фуошане. Він чудовий майстер кунг-фу, а в цьому місті розташована найкраща школа бойових мистецтв. Іп Ман - майстер в напрямку Вин Чун і славиться одним з кращих бійців. Навчає майстер у себе вдома, тому що не обзавівся поки власної школою бойових мистецтв, де міг би викладати. Головні уроки проходять за межами будинку, а вдома Іп Ман влаштовує спаринги, щоб учні могли вчитися на своїх помилках. Життя всіх жителів міста круто змінюється, коли Китай захоплюють японці. Вони беруть під контроль все і починають прищеплювати народу свої цінності і встановлювати свої правила. Лише деякі з місцевих жителів здатні надати загарбникам опір. Один з таких - Іп Ман. ©Kino4ua Іп Мен 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. лайхвайсько
    лайхвайсько
    20 вересня 2022 23:32
    + -1 -
    гівно кпкашне