Kino4ua.com
R

Теорема зеро

Рік:
Ор. назва:
The Zero Theorem
Країна:
США, Великобританія, Румунія
Режисер:
Террі Гілліам
Тривалість:
01:46:27
Переклад:
Українська мова Обоз TV | Багатоголосий закадровий
Дія фантастичного трилера «Теорема Зеро» розгортається в недалекому майбутньому в антиутопічному Лондоні, охопленому технократией і агресивною рекламою. Тут більше немає влади Королеви, а затиснутим в тісні рамки суспільством керує всесильний Менеджмент.
Головний герой фільму - геніальний комп'ютерник на ім'я Коен Лет, що живе в колишній церкві. Він веде усамітнений спосіб життя, і перебуває в постійному очікуванні дзвінка, який повинен пролити світло на зміст його життя і справжнє призначення. Щоб не пропустити цей самий доленосний дзвінок Коен навіть умовляє керівництво дозволити йому працювати на дому.
Одного разу керівництво доручає герою дуже складне і відповідальне завдання - вирішити якусь «Теорему зеро», над якою бився не один видатний розум, але нікому так і не вдалося її вирішити. ©Kino4ua Теорема зеро 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?