Kino4ua.com
R

Запеклі шахраї / Закляті шахраї

Рік:
Ор. назва:
Ca$h
Країна:
Франція
Режисер:
Ерік Беснард
Тривалість:
01:42:23
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Шахрай повинен уникати небезпечних типів. І особливо, якщо ці небезпечні типи озброєні. Пройдисвіт по імені Солаль забув про це правило і, в результаті, його вбили. У Соляля є брат - стильний і зухвалий шахрай на прізвисько Кеш. Він вирішує помститися за смерть брата на свій манер. А саме, розробив і провернув аферу високого класу. Його противник не втрачає пильності, залишаючись напоготові, і, схоже, що Кеш і його друзі замахнулися на завдання, яке їм не по зубах. У такого роду справах, союзи утворюються і розпадаються, спільники виявляються зрадниками, а зрадники посібниками. Але, врешті-решт, тільки одне важливо: хто залишиться з носом? .. За визнанням режисера фільму Запеклі шахраї / Закляті шахраї Еріка Бенара, на створення картини його надихнули фільми 60-70-х років. Наприклад, такі, як «Афера Томаса Крауна» (The Thomas Crown Affair, 1968) і «Афера» (The Sting, 1973). Режисер, він же і сценарист, при написанні сценарію дотримувався встановленого для себе правила: ніякого насильства, тільки краса, розкіш і елегантність. Але, головне, це кінець фільму, який повинен виправдати очікування глядача своєю несподіваністю. Тому він навіть писав сценарій з кінця. ©Kino4ua Запеклі шахраї / Закляті шахраї 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.0
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?