Kino4ua.com
R

Несвяті

Рік:
Ор. назва:
Ain't Them Bodies Saints
Країна:
США
Режисер:
Девід Лоурі
Тривалість:
01:36:00
Переклад:
Українська мова Cine+ | Багатоголосий закадровий
Щасливе життя героїв драматичного фільму "Несвяті" - закоханої пари Боба і Рут закінчується після того, як під час пограбування складу з дружками банда виявляється помічена поліцією. У перестрілці Рут ранить поліцейського Патрика Віллера. Провину за скоєне бере на себе Боб і вже в тюрмі чекає народження своєї першої дитини від Рут. Довгі роки розлуки з коханою і дочкою даються нелегко і Боб вирішує втекти.

Через чотири роки Бобу вдається втекти і опинитися на волі. Але пройшовши довгий і складний шлях він не поспішає повернутися до Рут, так як знає поліція буде чекати його саме там, особливо офіцер Патрік Віллер. Однак, за іронією долі, з усіх жінок в місті офіцера Віллера примудрився закохатися саме в Рут. І поки Боб готує свій план зустрічі з коханою Віллер робить все можливе, щоб зблизитися з Рут. ©Kino4ua Несвяті 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?