Kino4ua.com
PG-13

Повернення у Блакитну лагуну

Рік:
Ор. назва:
Return to the Blue Lagoon
Країна:
США
Режисер:
Вільям А. Грем
Тривалість:
01:41:54
Переклад:
Українська мова ТакТребаПродакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
У сюжеті художнього фільму "Повернення у Блакитну лагуну" закохана пара Річард і Еммелін вмирають, але їх маленький син вижив. Човен що дрейфує знаходить корабель, який пропливає повз, малюка забирає на виховання жінка у якої є маленька дочка Лілі. Вона називає хлопчика Річардом і виховує, як рідного сина. Однак, корабельна аварія повертає Річарда на рідний острів, а разом із ним там виявляється Лілі і її мати.

Через кілька років жінка помирає від лихоманки і діти залишаються одні. Але Лілі і Річард багато чому навчилися у матері, тому, подолавши страх, вони цілком нормально продовжують своє відокремлене життя в тропічному раю. Вони ростуть як брат і сестра, люблять один одного і захищають від будь-якої безпеки. Однак, перетворившись в чоловіка і жінку Лілі і Річард пізнають інший вид любові. Але одного разу до острова підходить корабель і ідилія закоханих порушується людьми з цивілізованого світу. ©Kino4ua Повернення у Блакитну лагуну 1991 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?