Kino4ua.com
R

Блакитна лагуна

Рік:
Ор. назва:
The Blue Lagoon
Країна:
США
Режисер:
Рендел Клейзер
Тривалість:
01:44:44
Переклад:
Українська мова ТакТребаПродакшн | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Дублированный
Художній фільм "Блакитна лагуна" є екранізацією однойменного роману ірландського письменника Генрі Де Вер Стекпула і розповідає красиву історію щирої дружби і любові двох молодих людей, які змушені виживати на безлюдному острові. У водах океану, на круїзному кораблі відбувається сильна пожежа, яка призводить до загибелі більшості пасажирів. Врятуватися на шлюпці вдається лише старому моряку і двом дітям - хлопчикові Річарду і дівчинці Еммелін. Їм пощастило висадитися на безлюдному острові. Моряк навчав дітей всім необхідним знанням і навичкам, які допоможуть вижити в диких умовах далеко від цивілізації.

Після його раптової смерті Еммелін і Річард залишилися зовсім одні на красивому тропічному острові. Йшли роки, діти подорослішали, вони навчилися знаходити собі їжу і воду, побудували будинок з бамбука і пальмових гілок. Згодом юні Річард і Еммелін почали проявляти свій характер, але як би вони не сварилися, все одно приходили до перемир'я, адже один без одного вони жити не зможуть. Поступово дружба переростає в щось більше, в їхніх серцях зароджується любов ... ©Kino4ua Блакитна лагуна 1980 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?