Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Вероніка Марс (1, 2, 3, 4 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Veronica Mars
Країна:
США
Режисер:
Джон Т. Кречмер, Нік Марк, Майкл Філдс
Тривалість:
00:42:54
Переклад:
Українська мова Новий канал | Двоголосий закадровий - 1-3 сезон, DniproFilm | Багатоголосий закадровий - 4 сезон
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал
У Нептуні є дві людини, які переконані, що за вбивство дівчини за ґрати посадили не ту людину. Ці люди - шериф Кіт Марс і його дочка Вероніка, яка дружила з покійною Лілі. В одну мить, через дуже неоднозначних підозр, Кіт позбавляється роботи шерифа, і влаштовується на роботу приватним детективом. Його тямуща дочка Вероніка веде власне розслідування цієї заплутаної справи. Вона вся в батька: на висоті аналітичні здібності, сміливість і відданість справі. Саме ці якості допомагають дівчині в її новому ризикованому занятті - вона веде детективну роботу прямо у себе в школі. Їй зовсім не важко відшукати зниклий символ шкільної спортивної команди, викрити терориста, розкрити змову і багато іншого. Свої чудові здібності Вероніка використовує на благо суспільства, і попутно слідує своєї основної мети - розкрити вбивство Лілі Кейн. ©Kino4ua Вероніка Марс (1, 2, 3, 4 сезон) 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
12+
IMDb8.3
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
4 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?