Kino4ua.com
HD 720p
R

Небесні в'язні / Полонені небес

Рік:
Ор. назва:
Heaven's Prisoners
Країна:
США, Велика Британія
Режисер:
Філ Джоану
Тривалість:
02:12:23
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | Ентер Фільм
Дейв Робішо йде з роботи поліцейського, перестає пити алкоголь і починає життя з нового аркуша. Перебравшись на берег моря з коханою дружиною, він приходить на допомогу дівчинці, яка постраждала від авіакатастрофи, яку він бачить на власні очі. У ньому прокидається цікавість до цієї справи, і тому шукає все, що відноситься до випадку з літаком, всіх пасажирів, які загинули на його борту. Слідство Дейва провокує до того, що всі сліди йдуть до його шкільного товариша Буббу Року, який є шишкою в наркомафії. Новоорлеанский детектив все глибше «копає», незважаючи на погрози з боку мафії і потрапляє в нещадну сутичку ... ©Kino4ua Небесні в'язні / Полонені небес 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb5.8
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?