Kino4ua.com
PG

Малюк-каратист

Рік:
Ор. назва:
The Karate Kid
Країна:
США
Режисер:
Джон Р. Евілдсен
Тривалість:
02:06:54
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Професійний багатоголосий
Разом з компанією друзів Джонні жорстоко б'є Деніела. Принижений хлопець не збирається більше бути хлопчиком для биття, тому він просить допомоги у містера Міягі - літнього японця, який живе неподалік. Деніел знає, що містер Міягі є майстром бойових мистецтв, і хлопець сподівається на те, що він навчить його карате. Розсудливий і розважливий японець не відразу починає викладати Деніелу уроки карате. Він змушує його фарбувати його паркан, до блиску полірувати машину і виконувати іншу роботу, яка ніяк не пов'язана з бойовими мистецтвами. Хлопець втрачає терпіння, але дуже скоро розуміє, що вся ця робота була першим етапом його навчання. З цього моменту починають розвиватися дивовижні відносини вчителя і учня, які відіграють вирішальну роль у долі Деніела ... ©Kino4ua Малюк-каратист 1984 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?