Kino4ua.com
R

Біжи і не озирайся / Біжи не озираючись

Рік:
Ор. назва:
Running Scared
Країна:
США
Режисер:
Пітер Гайамс
Тривалість:
01:46:46
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосый (Украинский)
У центрі історії кримінальної комедії «Біжи і не озирайся / Біжи не озираючись» знаходяться Рей Хьюс і Денні Костанзо, чиказькі поліцейські, які, переглянувши бойовиків, починають вести себе настільки відчайдушно, наскільки це взагалі можливо. Вони хочуть бути крутими, щоб оточуючі їх поважали, а злочинці боялися. І для досягнення своєї мети вони регулярно ризикують життям. А по ночах, щоб розслабитися, головні герої воліють проводити час в місцевих барах і знімати найкрасивіших жінок. І все це на тлі щирого презирства по відношенню до своїх колег.

Основна мрія Рея і Денні - обірвати успішну кримінальну кар'єру Джуліо Гонзалеса, злочинця, вбивцю і продавця наркотиків, що будує свою імперію на незліченних жертвах і насильстві. Несподівано одному з друзів перепадає значний спадок. Отримавши можливість зажити новим життям, вони йдуть з дільниці і відкривають бар у Флориді, сподіваючись відпочити від регулярних погонь, перестрілок і зіткнень зі злочинцями. Однак Джуліо не збирається залишати їх в спокої, коли вони так сильно ускладнили йому життя в минулому. ©Kino4ua Біжи і не озирайся / Біжи не озираючись 1986 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?