Kino4ua.com
R

Довіра

Рік:
Ор. назва:
The Trust
Країна:
США
Режисер:
Алекс Брюер, Бенжамін Брюер
Тривалість:
01:32:20
Переклад:
Українська мова НТН | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Parovoz Production
Девід і Джим невдахи-поліцейські з Лас-Вегаса. Вони працюють з речовими доказами, і вважають це найнуднішим заняттям в світі. Крім того, хлопці ненавидять своє начальство, і взагалі своє життя. Одного разу вони абсолютно випадково дізнаються про одного продавця, в машині якого поліція знайшла велику партію наркотиків. Його посадили в камеру попереднього ув'язнення, але невдовзі за нього внесли грошову заставу, тому хлопця випустили. Ця історія здалася дуже дивною Джимові, тому він разом зі своїм напарником Девідом вирішує простежити за торговцем. Вони проводять розслідування, яке приводить в один з маленьких магазинчиків. Там під виглядом морозильної камери стояв величезний сейф. Для героїв це був відмінний шанс швидко розбагатіти, і вони, не довго думаючи, почали придумувати детальний план пограбування заповітного сейфа. Роздобувши все, що їм потрібно для справи, вони відправляються назустріч пригодам. Коли їм вдається дістатися до потрібного об'єкту, то вони потрапляють у вкрай неприємну і кримінальну історію. ©Kino4ua Довіра 2016 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.4
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?