Kino4ua.com
FullHD 1080p
PG-13

Сім світів, одна планета (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Seven Worlds One Planet
Країна:
Великобританія, Китай, США, Німеччина, Франція
Режисер:
Джилз Баджер, Чедден Гантер, Емма Наппер, Фреді Девас
Тривалість:
00:58:54
Переклад:
Українська мова Logos71 | Одноголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - FocusStudio
Документальна стрічка про континентах нашої планети. Дослідник Дефід Аттенборо вже став легендою телебачення. Його нова робота дозволить глядачеві здійснити подорож по материках Зеленої планети. Безліч самобутніх етнічних спільнот, дивовижні флора і фауна - це те багатство, яке зберігають сім континентів. Неймовірні ландшафти в різних куточках планети викликають непідробний інтерес як у дослідників, так і у обивателів. Глядач зможе спостерігати справжні прояви природи, а також зможе більше дізнатися про різноманіття видів. Африка, Південна Америка, Австралія та інші материки - скрізь є те, що дивує і захоплює. Не варто забувати і про замерзлий континент, де існує дивовижна живність. ©Kino4ua Сім світів, одна планета (1 сезон) 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb9.4
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?