Kino4ua.com
R

Будиночок

Рік:
Ор. назва:
The Lodge
Країна:
Великобританія, Канада, США
Режисер:
Северин Фіала, Вероніка Франц
Тривалість:
01:48:30
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - AlphaProject
Мія і Ейдан з великими труднощами пережили розлучення батьків. Вони довго не могли прийняти той факт, що їх щасливої родини більше не існує. Мати і зовсім не змогла впоратися з ударом долі і покінчила з життям. Діти були змушені повернутися до батька, якого звинувачували у тій страшній трагедії, яка трапилася. Але їхній батько не надто переймався з цього приводу, він навіть вже встиг знову одружитися. Він вірить, що діти зможуть пробачити його і прийняти мачуху. Щоб налагодити відносини між ними, він організовує поїздку в заміський будинок, де їм належить провести канікули. Ось тільки він ніяк не міг припустити, що це місце відродить в пам'яті його нової дружини криваві спогади. Тринадцять років тому вона залишилася єдиною, хто вижив серед членів однієї секти... ©Kino4ua Будиночок 2019 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.1
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Микола
    17 січня 2021 19:25
    + 0 -
    Не раджу дивитись це нікому, без виключень. Таку х.... не варто знімати, не те, що показувати людям

    Прохання омміна сайту - видаліть це недолуге збочення