Kino4ua.com
PG-13

Моторошно голосно і несамовито близько

Рік:
Ор. назва:
Extremely Loud & Incredibly Close
Країна:
США
Режисер:
Стівен Долдрі
Тривалість:
02:09:40
Переклад:
Українська мова ICTV | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Оскару, головному герою стрічки, вже виповнилося десять років, але за своє коротке життя хлопець встиг пережити справжню трагедію. Він втратив батька під час терористичної атаки на ті самі вежі-близнюки, що стояли у Нью-Йорку. Тепер хлопець спрямовує всі свої сили на пошуки відповідей на питання, які виникли у нього про свого батька. Хлопчик, незважаючи на такий юний вік, виявляється людиною самостійною, цілеспрямованою, сміливою. Намагаючись розібратись у всьому, що його турбує, він блукає вулицями міста, зустрічаючи багатьох інших людей, які пережили страшну трагедію і також втратили близьких у тій катастрофі. Але більшість з них зайняті своїми важкими думками і боротьбою зі своїм горем. Чи зможе хлопчина отримати відповіді на свої питання і заспокоїтись? ©Kino4ua Моторошно голосно і несамовито близько 2011 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.9
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?