Kino4ua.com
NC-17

Кривавий спорт 4

Рік:
Ор. назва:
Bloodsport 4
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Елвіс Рестайно
Тривалість:
01:40:24
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - ТВЦ
Продовження відомої історії про поліцейських тепер переносить своїх глядачів до в'язниці суворого режиму, де і відбуваються основні дії сюжету. Одного разу в поліції дізналися, що в одній з найсуворіших в'язниць Америки, де містяться лише справжні вбивці і психопати, для яких людське життя - ніщо, проходять специфічні бої без правил. Невідомо, хто і для чого змушує укладених битися, проте всі прекрасно бачать, що в результаті цих боїв в живих залишається тільки одна людина - переможець, а решта - просто витратний матеріал для видовищності. Маніяки не щадять один одного і борються до смерті, і звісно, поліцейським необхідно запобігти нелегальні бої на ввіреній території, інакше хвиля обурення громадськості може дуже сильно вплинути на репутацію їхнього закладу. Для розгляду вони відправляють за ґрати молодого офіцера Келлера, який під виглядом ув'язненого повинен з'ясувати, хто організовує бої і що за всім цим стоїть. Колись в юності чоловік професійно займався боксом, та й в роботі не раз використовував бойові прийоми, ось тільки для професійних убивць цього може бути недостатньо. Адже чоловікові доведеться особисто брати участь в нелегальних боях, щоб знайти зловмисника, а значить, йому належить не тільки вижити, а й дійти до самого фіналу і стати переможцем. Чи впорається законослухняний офіцер з вбивством безлічі людей заради виконання завдання? ©Kino4ua Кривавий спорт 4 1999 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb3.1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?