Kino4ua.com
R

Кривавий спорт 2

Рік:
Ор. назва:
Bloodsport 2
Країна:
США
Категорія:
Режисер:
Алан Мерец
Тривалість:
01:30:45
Переклад:
Очікується
Переклад:
Російською - Проф. Двухголосный
Професійний злодій Алекс отримав «замовлення» на викрадення стародавнього меча катана. Алекс це робить з блиском, однак напарники його підставляють - меч забирають, а самого Алекса здають поліції. У в'язниці він зустрічається з майстром Саном, який погоджується вдосконалити його навички в бойових мистецтвах. Після року людина, у якого Алекс викрав меч, пропонує йому операцію - Алекс достроково отримує свободу, але натомість зобов'язується повернути викрадений меч. Меч катана повинен стати призом в турнірі найсильніших бійців з усього світу. Алекс приймає пропозицію цієї людини, вирішуючи попутно взяти участь в турнірі. Але йому ще невідомо, що його головним суперником виявиться найжорстокіший охоронець в'язниці, в якій він відбував термін ... ©Kino4ua Кривавий спорт 2 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb4.8
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?