Kino4ua.com
480p
PG-13

Білий Комірець (1 - 6 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
White Collar
Країна:
США
Режисер:
Джефф Істен
Тривалість:
01:00:37
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - NewStudio, Первый канал
У центрі сюжету кримінального телесеріалу «Білий комірець» професійний злодій і шахрай на ім'я Ніл Кеффрі. Протягом багатьох років йому вдавалося водити ФБР за ніс, і зокрема агента Пітера Берка. Але одного разу, після трирічної гри в догонялки, Берку все ж посміхається удача, і Кеффрі опиняється за гратами.
Коли Нілу залишалося відсидіти всього кілька місяців, раптово зникає його кохана дівчина Кейт Моро, і запеклому злочинцю не залишається нічого іншого, як втекти з в'язниці. Однак закон в особі агента Берка знову наздоганяє Кеффрі, і тепер йому загрожує відсидіти чергові чотири роки за втечу. Аби не допустити знову повернення до в'язниці, утікач пропонує ФБР угоду: вони залишають його на свободі, а він в замін допомагає охоронцям закону в розслідуванні злочинів. Тепер Нілу належить носити спеціальний браслет, що обмежує його пересування, і допомагати агенту Берку у відділі з розслідування злочинів під назвою «білі комірці». ©Kino4ua Білий Комірець (1 - 6 Сезон) 2009 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb8.2
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Simon
    Simon
    7 травня 2021 22:36
    + +1 -
    Чому в заголовку 1-6 сезон, а по факту тільки перший?