Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Нарко: Мексика (1 - 3 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Narcos: Mexico
Країна:
США, Мексика
Категорія:
Режисер:
Карло Бернард, Кріс Бранкато, Даґ Міро
Тривалість:
00:50:00
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровий | НТН, Субтитри
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - Оригінал (Іноді Українська)
Кримінально-драматичний серіал «Нарко: Мексика» занурює нас в атмосферу країни вісімдесятих років минулого століття. Держава знаходиться в скрутному становищі через постійне підвищення рівня криміналу. Мексику роздирає нескінченна війна, що розгортається між впливовими наркокартелями. Регулярно відбуваються вбивства чиновників, поліцейських, а трафік наркотиків закінчується в США та інших країнах, що робить злочинців ще більш впливовими.

Мігель Галлардо, один з лідерів картелю Гвадалахара, приймає рішення об'єднати своїх людей в величезну і складну структуру зі значною мережею таємних агентів і інформаторів. А в цей час з Каліфорнії сюди прибуває американський агент, службовець з відділу по контролю за оборотом наркотиків. Він отримує нову посаду, а його першим завданням стає вивчення структури одного з картелів. Однак, приступивши до розслідування, головний герой усвідомлює, що ситуація куди складніша, ніж йому говорили раніше. ©Kino4ua Нарко: Мексика (1 - 3 Сезон) 2018 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
16+
IMDb8.4
Основний торрент
1 сезон
2 сезон
3 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?