Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Евакуація

Рік:
Ор. назва:
Extraction
Країна:
США, Канада, Таїланд
Режисер:
Сем Харгрейв
Тривалість:
01:56:40
Переклад:
Українська мова Професійний дубльований
Переклад:
Original English Оригінал, Субтитри
Переклад:
Російською - Оригінал
У сюжеті бойовика колишній військовий, а нині - професійний найманець Тайлер працює у найвіддаленіших і найнебезпечніших куточках планети. Він часто вплутується в серйозні конфлікти між мафією та найвпливовішими людьми світу, не боячись наслідків. Між головним наркобароном Індії та Бангладешу точиться справжня війна за територію і в хід ідуть будь-які методи боротьби. Тайлер вирушає в Азію для чергового завдання з порятунку підлітка - сина одного наркобарона. Хлопчиська викрали і тримають у таємному притулку в місті Дакка з метою отримання величезного викупу. Тайлер Рейк приступає до роботи, не підозрюючи про те, що провернути рятівну евакуацію в одному з найбільш неприступних місць у Бангладеш буде вкрай складно. До того ж продуманий план виявляється зірваним...

Найманцеві Тайлеру Рейкі доручають звільнити сина міжнародного злочинця. Хлопчик - пішак у війні двох наркобаронів, і його тримають в заручниках у місті Дакка, столиці держави Бангладеш і одному з найбільш неприступних місць в світі. ©Kino4ua Евакуація 2020 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
18+
IMDb6.7
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?
  1. Віталій
    Віталій
    23 липня 2020 10:10
    + -2 -
    Добротний бойовик! Раджу.