Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

В останню мить (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
Eleventh Hour
Країна:
США
Режисер:
Гай Ферленд, Денні Кеннон, Нік Гомез
Тривалість:
00:45:54
Переклад:
Українська мова К1 | Двоголосий закадровий
У серіалі йтиметься про прекрасного доктора на ім'я Джейкоб Худ. Його спеціальність - біофізика. Головний герой працює на уряд. Він консультує чиновників з різних питань.
Джейкоба особливо цікавлять кризи, що відбуваються в наукових колах і дивні явища, які, на перший погляд, неможливо пояснити. Завдання головного героя - не дати підступним науковим співробітникам використовувати науку в своїх власних цілях.
Джейкоб спостерігає за всіма, хто користується науковими благами, марно використовуючи її потенціал. І коли вже на таких нахаб не вистачає управи, ніхто не може налагодити ситуацію, тоді за справу береться справжній майстер - доктор Джейкоб Худ. ©Kino4ua В останню мить (1 сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.3
Основний торрент
  • Плеєр 1
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?