Kino4ua.com
FullHD 1080p
R

Таємниці Борго Ларічі (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
I segreti di Borgo Larici
Країна:
Італія
Категорія:
Режисер:
Алессандро Капоне
Тривалість:
01:20:14
Переклад:
Українська мова Перший | Багатоголосий закадровий
Ніяк доля не бажає дарувати двом закоханим сімейне щастя, на шляху постійно виникають різні перешкоди. Спочатку Франческо Сормані не планував ставати спадкоємцем батьківського текстильного підприємства, молода людина мріяла про просте життя без постійних фінансових турбот і вічних проблем з примноженням капіталу. Члени рідної сім'ї дивилися на виниклу ситуація зі скептицизмом, мовляв, підросте - зрозуміє, але з роками впевненість у правильному виборі шляху у головного героя лише міцніла.
Якось раз Франческо зустрілася симпатична дівчина Аніта, яка не має багатої спадщини. Аніта викладала в навчальному закладі одного з бідних районів міста, так що в якості вигідної партії для Франческо інші родичі дівчину навіть не думали розглядати. Але хлопець твердо має намір зв'язати подальшу долю саме з нею.
Ситуація ще більше загострилася, коли пролунало гучне вбивство одного з членів сім'ї Сормані, в якому підозрювали недолугого брата Аніти. Намагаючись знайти відповіді на виниклі питання, молоді люди вплутуються в моторошні інтриги, під час яких розкривається величезна кількість таємниць, пов'язаних з заробленим капіталом багатого сімейства. ©Kino4ua Таємниці Борго Ларічі (1 сезон) 2014 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.6
Основний торрент
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?