Kino4ua.com
HD 720p
R

Новий Амстердам (1 сезон)

Рік:
Ор. назва:
New Amsterdam
Країна:
США
Режисер:
Крістіан Тейлор
Тривалість:
00:42:54
Переклад:
Українська мова ICTV | Двоголосий закадровий
Переклад:
Original English Оригінал
Переклад:
Російською - ТВ3
Детектив, який живе і працює в Нью-Йорку, на ім'я Джон Амстердам став безсмертним після того, як в кінці сімнадцятого століття врятував від меча індійську дівчину, взявши удар на себе. Завдяки своєму рятівнику, дівчина обдарувала його вічним життям і сказала, що він не помре до тих пір, поки не зустріне ту, яку полюбить по-справжньому. Після цього закляття перестане діяти і стане таким же, як і всі інші люди. За 400 років такого життя він неодноразово втрачав близьких улюблених людей, дітей. Всі вони росли і вмирали, в той час як він навіть не старів. Подарунок став для Джона покаранням ... ©Kino4ua Новий Амстердам (1 сезон) 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.4
Основний торрент
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?