Kino4ua.com
PG

Зачарована Елла

Рік:
Ор. назва:
Ella Enchanted
Країна:
США, Ірландія, Великобританія
Режисер:
Томмі О'Хейвер
Тривалість:
01:36:20
Переклад:
Українська мова 1+1 | Двоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Дублированный
Злих чарівниць не прийнято запрошувати на дні народження, адже їх подарунки дуже неоднозначні і приносять лише проблеми. Але якщо вони дізнаються про свято, на яке їх не запросили, трапляються ще більш дивні події. Одна така відьма прокляла життя маленької дівчинки. Батьки крихітки навіть не подумали про стару, що живе на околиці, а вона так розлютилася, що вирішила покарати дитиною надмірною покірністю. Іноді ця якість приносить шкоду своїй господарці, адже зайва покірність змушує робити вчинки, які неможливо пояснити логікою. Коли мама дівчинки померла, батько привів у дім мачуху, у якої є двоє своїх дітей. Вони відразу зрозуміли, що Елла не вміє нікому відмовляти, тому почали знущатися над дівчинкою. Але друзі вирішили допомогти беззахисній бідоласі і вирушили на пошуки хресної Люсінди. Серед найближчих приятелів героїні є ельфи, орки, велетні і принци, які щиро хочуть допомогти їй. На шляху їх чекає маса пригод і перешкод, які треба подолати, але всі щиро сподіваються, що місія завершиться вдало. ©Kino4ua Зачарована Елла 2004 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb6.3
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?