Kino4ua.com
480p
R

Мовчазний свідок (1 - 26 Сезон)

Рік:
Ор. назва:
Silent Witness
Країна:
Велика Британія
Режисер:
Річард Сіґні, Енді Гай
Тривалість:
00:52:54
Переклад:
Українська мова Сонце | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Оригінал
Представникам правоохоронних органів вже давно стало зрозуміло, що для підвищення розкриття злочинів необхідно вдаватися до представників інших професій. Під час розслідувань особливо небезпечних і складних злочинів підключаються інформатори, журналісти, прості громадяни, психологи, соціологи і, звичайно ж, медичні співробітники. Автори детективного серіалу «Безмовний свідок» пропонують своїм глядачам побачити процес роботи команди досвідчених і талановитих судмедекспертів, які допомагають у розкритті особливо тяжких злочинів.

Допомагаючи слідству, всі вони виконують неоціненну роботу. Деякі члени команди заходять настільки далеко, що супроводжують процес слідства з самого початку і аж до затримання злочинців. Одночасно з розкриттям злочинів кожен член команди намагається налагодити своє особисте життя, розібратися в собі і зрозуміти своє місце в світі.

Рекомендуємо подивитися серії британського детективного серіалу «Безмовний свідок / Мовчазний свідок» онлайн на нашому сайті всім шанувальникам кримінальних драм, що відрізняються особливою натуралістичністю які відбуваються на екрані і похмурим сценарієм. ©Kino4ua Мовчазний свідок (1 - 26 Сезон) 1996 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.9
Основний торрент
9 сезон
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?