Kino4ua.com
R

Вакансія на Жертву 2: Перший Сюжет

Рік:
Ор. назва:
Vacancy 2: The First Cut
Країна:
США
Режисер:
Ерік Бросс
Тривалість:
01:26:15
Переклад:
Українська мова 1+1 | Багатоголосий закадровий
Переклад:
Російською - Проф. Многоголосый
Власники і одночасно працівники невеликого придорожнього готелю, розважаються дивним чином – встановлюють приховані камери в кімнатах і спостерігають за людьми. Коли в мотелі зупиняються закохані парочки, починається цікаве «кіно», а потім можна і продати це відео для любителів подібної «полунички». Кожен розважається як уміє. Ось і серійний маніяк-убивця заглянув на вогник, щоб не нудьгувати. Він бажав провести вечір у жіночій компанії... Вбивство дівчини маніяком було зняте на відео, але господарі готелю не квапляться віддавати докази поліції, вони вирішують поставити справу на потік і заробити на цьому. Троє друзів, які вирішили зупинитися в цьому готелі на ніч, і не підозрюють, що вони потрапили в пастку, а все, що оточує їх – декорації до моторошного сценарію вбивства, де герої гратимуть роль жертв... ©Kino4ua Вакансія на Жертву 2: Перший Сюжет 2008 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb5.0
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?