Kino4ua.com
PG-13

Інструкції не додаються

Рік:
Ор. назва:
No se aceptan devoluciones
Країна:
Мексика
Режисер:
Еухеніо Дербес
Тривалість:
01:40:20
Переклад:
Українська мова Багатоголосий закадровийLine In
Валентин Браво – ексцентричний сорокарічний чоловік, за яким закріпилася слава гультія, адже в його ліжку побували практично всі симпатичні жінки Акапулько. Чоловікові шалено подобається таке життя і він зовсім не думає змінюватися. Але один випадок змінив все життя героя коханця. Одного разу в його квартирі лунає дзвінок. Він відчиняє двері і бачить на порозі чарівну блондинку з дитиною на руках. Жінка повідомляє Валентину, що це його дочка. Потім просить у нього двадцять доларів, щоб заплатити за таксі, і більше не повертається. Коли через кілька годин ошелешений чоловік розуміє, що жінка не повернеться, з’являється усвідомлення, що він влип. Він залишився з однорічною дитиною на руках і з досконалим незнанням що з нею робити. Поспілкувавшись зі своїми знайомими і перечитавши цілу купу посібників, він вирішує зайнятися вихованням дочки. І незабаром він стає справжнім батьком: змінює пелюшки, водить її в садок, а пізніше і в школу. А що б прогодувати себе і доньку, навіть влаштовується на роботу каскадером в Голлівуд. Доньці він розповідає, що мама морячка далекого плавання, і потайки пише їй листи підписуючись матір'ю. Він кілька років намагався відчайдушно її знайти, але марно. Коли дівчинці виповнилося сім років, мати сама з'явилася на порозі його будинку. Жінка оголошує, що прийшла за своєю донькою щоб забрати її і жити з нею разом. Але чоловік, який уже став справжнім люблячим батьком, готовий поборотися за дочку. ©Kino4ua Інструкції не додаються 2013 дивитися онлайн українською мовою безкоштовно в хорошій якості!
Дивитися онлайн
IMDb7.5
  • Плеєр 1
  • Плеєр 2
  • Трейлер
Помітили помилку? Виділіть текст з помилкою і натисніть одночасно кнопки CTRL та ENTER!

1. Якщо вам не подобається переклад, знайдіть шестерню налаштувань у верхньому правому кутку і оберіть потрібне озвучення. Актуально для другого плеєра. На жаль, не всі відео мають переклад, ми працюємо над цим.
2. Якщо відео не працює, оновіть сторінку за допомогою одночасного натискання клавіш CTRL+F5, якщо не допомогло, переконайтесь у наявності інтернету, або ж, змініть браузер, наприклад на Opera або Chrome.
Коментувати
Вопрос:* Україна понад усе?